Bijna klaar voor vertrek...... - Reisverslag uit Assen, Nederland van Remco / Poldy van der Veen / Koot - WaarBenJij.nu Bijna klaar voor vertrek...... - Reisverslag uit Assen, Nederland van Remco / Poldy van der Veen / Koot - WaarBenJij.nu

Bijna klaar voor vertrek......

Door: sabbatical2011

Blijf op de hoogte en volg Remco / Poldy

04 Augustus 2011 | Nederland, Assen

Bijna klaar voor vertrek………

Na een anderhalf jaar van voorbereiding is het dan eindelijk zover. Morgen vertrekken voor een jaar richting het zuiden van Europa en hoogstwaarschijnlijk Marokko. De huiskamer staat vol met bakken en tassen die op één of andere manier in onze bus moeten gaan passen. We zijn benieuw? Anders volgt er nog een schifting. (geen kleding mee of schoolboeken toch maar thuis laten???). Na een middagje inpakken zijn we inmiddels aardig gevorderd. Het moet lukken (hopen we……)

We zijn er inmiddels wel klaar voor en hebben er vreselijk veel zin in. Twee weken geleden hebben we afscheid genomen van vele vrienden. Helaas niet aan de Baggelhuizerplas met een picknick omdat de weergoden niet mee werkten, maar gewoon aan de Paul Krugerstraat in Assen. Met een 90 man, over opkomst niet te klagen. Het was dat bijna alle familie al op vakantie was, anders hadden we ons record van een aantal jaren geleden (verjaardagsfeestje met bijna 100 man in huis) makkelijk verbroken. Het voelt in iedergeval heel goed dat we zoveel vrienden hebben die met ons meeleven. We zullen jullie doormiddel van dit blog een beetje proberen mee te laten meegenieten van ons jaar. Ook al realiseren we ons ook wel dat het af en toe ook wel eens lastig zal worden of misschien niet alles mee zal zitten, zijn we er van overtuigd dat we een prachtig en onvergetelijk jaar tegemoet gaan.

Dit eerste deel is ook een beetje een test om te kijken of het werkt, of wij Überhaupt begrijpen hoe een blog werkt…… en of we de juiste E-mail adressen hebben. Mochten er nu mensen zijn die de verhalen via een ander E-mail adres binnen willen krijgen of helemaal geen verhalen meer willen zien uit afgunst, jaloezie of gewoon uit desinteresse, dan laat dit ook weten. Verwijderen van gegevens is zo geregeld! Mocht je horen dat anderen ook graag mee willen lezen en leven met onze verhalen, dan kun je vragen of ze een mailtje sturen naar remco_poldy@hotmail.com. Toevoegen van gegevens is namelijk ook zo geregeld!

Tot zover. Op naar Frankrijk waar we de eerste anderhalve maand zullen verblijven……

We houden jullie op de hoogte.

• 04 Augustus 2011 - 20:27

Janine:

Dag familie!

Fantastisch, het grote avontuur gaat beginnen... Ik wil ook mee! ;)

Ik zal jullie trouw volgen op jullie blog..

Groetjes

• 04 Augustus 2011 - 20:29

Marije En Marco:

Super dat het nu echt gaat gebeuren! Heel spannend en leuk allemaal, benieuwd wat jullie allemaal gaan beleven! Voor nu heel veel plezier en succes, en een goede reis!

• 04 Augustus 2011 - 20:34

Ralph, Marcia, Luna:

Have fun!

• 04 Augustus 2011 - 20:37

Bianca, Romy En Roy :

leuk om jullie verslag te lezen ik wens jullie heel veel plezier in alle landen plaatsen die jullie gaan bezoeken . En kijk uit naar de reis verslagen

gr Bianca , Romy en Roy een hele goede reis

• 04 Augustus 2011 - 20:44

John,Miranda En Kids:

Wij zijn ook klaar voor vetrek, morgen naar het natte belgie.

Heel veel plezier in het zuiden van Europa en rij vooral voorzichtig!!!!!!!

Groeten en een dikke knuffel voor jullie allemaal van ons!!!!!!

• 04 Augustus 2011 - 21:40

Geja, Ludo En Kids:

Heel veel plezier!!
    enne.... tot over een week in Neuvic, gaan wij vorig jaar weer overdoen :-)

• 04 Augustus 2011 - 21:44

Jeannet:

Hoi Hoi,
    Spannend nog 1 nachtje!
    Heel veel plezier en we gaan jullie blog zeker volgen.
    Groetjes Jeannet en Melvin

• 05 Augustus 2011 - 05:29

Herman:

Gaan jullie zelf ook mee of moeten de bakken en de zakken het zelf maar uitzoeken?

PS gele letters op rode achtergrond leest niet lekker.

• 05 Augustus 2011 - 06:44

Vincent Gorte:

Hallo allemaal,

Veel succes en maak er een mooi avontuur van!!!!

Gr

vincent

• 05 Augustus 2011 - 06:56

André & Floor:

veel geluk plezier, geluk en gezondheid! we zullen jullie missen...

• 05 Augustus 2011 - 06:57

Mirjam En Edwin:

Eindelijk, het is zover!!! Jullie vertrekken vandaag. Zal wel raar zijn om je huis af te sluiten en dat over een jaar pas weer binnen te stappen...

Heel veel plezier en we blijven graag op de hoogte van alle avonturen!

groetjes van ons

• 05 Augustus 2011 - 08:29

Immie:

Op deze manier heb ik toch nog het gevoel een deel van jullie gezinnetje te zijn.
    Bij jullie komst naar Asen en met de geboorte van Jop, volede ik mij een deel van jullie gezin. Tien jaar lang kwam ik oppassen of zo maar even koffie drinken.
    altijd was ik welkom. Ik wens jullie een heel fijn jaar, maar ik zal jullie missen.
    Tot vanmiddag, dan zwaai ik jullie uit!!
    Liwfs voor alle vijf, Immie

• 05 Augustus 2011 - 08:29

John:

Et sil heve (of zoiets). Geniet met volle teugen en maak ons enthousiast. Wie weet komen we een keer op de koffie.

Have fun!!!! :-)

• 05 Augustus 2011 - 08:38

Jos En Jan:

Na Amerika en Zuidoost-Azië is deze reis een hele verbetering wat het contact aangaat. Toen nog geen skypen, facebooken en dat soort zaken. Alleen internet bij gelegenheid, een sms-je of telefoontje.
    Voor ons heel geruststellend deze vooruitgang. Globaliseren heeft soms toch zin.

• 05 Augustus 2011 - 10:15

Leanne:

Jaloers ben ik in ieder geval niet op degene die steeds in al die dozen/bakken op zoek moet naar de gewenste broek/ knuffel! Maar wel op de eifeltoren, het fc barcelonastadion en vooral het bowlen!! Heel veel plezier en pas goed op elkaar!
    Liefs van Christian en Leanne

• 05 Augustus 2011 - 15:01

Marre:

Geniet ervan lieverds!

• 05 Augustus 2011 - 18:38

Koos En Nelleke:

Vanuit Zweden wensen we jullie veel reisplezier en mooie ervaringen.
    Met een beetje mazzel komen we jullie ook nog een keertje opzoeken waar jullie dan ook zijn. En vanavond kijk ik naar dezelfde maan, die jullie, ver weg, ook zien staan. veel liefs

• 06 Augustus 2011 - 08:51

Bert En Annèt:

Raar hoor als we langs jullie huis lopen..voelt beetje leeg:(
    Fijne vakantietijd, fijne tijd met elkaar als gezin en.... weet je zeker dat alle tassen mee zijn?:p
    Veel liefs van Bert&Annèt en de rest!
    p.s we lezen graag mee om zo mee te reizen!

• 09 Augustus 2011 - 07:36

Janet/selena:

Ziet er goed uit, grappig dat dat allemaal in die bus past!!
    Heel,heel veel plezier en we zullen jullie blog met belangstelling blijven lezen!
    De bijzondere groeten van Selena aan Jop!!